Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Malnar, V. (2018). Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493
Malnar, Valentina. "Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493
Malnar, Valentina. "Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493
Malnar, V. (2018). 'Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493
Malnar V. Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493
V. Malnar, "Količina kalija u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124493