diplomski rad
Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima

Jona Šurić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad

Šurić, J. (2018). Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, J. (2018). 'Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić J. Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

J. Šurić, "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075