Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Šelendić, A. M. (2018). Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448
Šelendić, Ana Marija. "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448
Šelendić, Ana Marija. "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448
Šelendić, A. M. (2018). 'Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448
Šelendić AM. Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448
A. M. Šelendić, "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448