master's thesis
Comparasion of growth and metabolic characteristics of Brettanomyces yeast wine isolates

Ana Marija Šelendić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology
Cite this document...

Šelendić, A. M. (2018). Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448

Šelendić, Ana Marija. "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448

Šelendić, Ana Marija. "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448

Šelendić, A. M. (2018). 'Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448

Šelendić AM. Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448

A. M. Šelendić, "Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853448