University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Jagatić, I. (2017). Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, Iva. "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić, I. (2017). 'Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
Jagatić I. Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682
I. Jagatić, "Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676682