University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Science and Technology
Cite this document
Mioković, A. (2017). Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, A. (2017). 'Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković A. Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
A. Mioković, "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026