University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Timko, I. (2024). Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, I. (2024). 'Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko I. Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
I. Timko, "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640