doctoral thesis
Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Rako, A. (2016). Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, A. (2016). 'Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako A. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

A. Rako, "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909