prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i  senzorna svojstva vina ´Blatina´
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´

Šimić, Branimir
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Šimić, B. (2020). Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, B. (2020). 'Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić B. Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

B. Šimić, "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096