University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Šimić, B. (2020). Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´ (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić, B. (2020). 'Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
Šimić B. Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´ [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096
B. Šimić, "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i
senzorna svojstva vina ´Blatina´", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096