University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Klanac, P. (2022). Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823
Klanac, Petar. "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823
Klanac, Petar. "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823
Klanac, P. (2022). 'Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823
Klanac P. Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823
P. Klanac, "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823