University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant biodiversity
Cite this document
Ptiček, B. (2019). Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, Barbara. "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, Barbara. "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, B. (2019). 'Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček B. Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
B. Ptiček, "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590