prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina

Turk, Branimir
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964