University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Mavričić, T. (2016). Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić, T. (2016). 'Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
Mavričić T. Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722
T. Mavričić, "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722