prikaz prve stranice dokumenta Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Vrdoljak, M. (2016). Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, Marija. "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, Marija. "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, M. (2016). 'Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak M. Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

M. Vrdoljak, "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909