Authored book-Other-Other
Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe
Zagreb: University of Zagreb, 2016. urn:nbn:hr:204:536646


Cite this document

Šic Žlabur, J., Voća, S. & Dobričević, N. (2016). Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb: Agronomski fakultet. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, Jana, et al. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, Jana, Sandra Voća and Nadica Dobričević. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb: Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, J., Voća, S. and Dobričević, N. (2016) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. [online]. Zagreb: Agronomski fakultet. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646 (Accessed 23 October 2024)

Šic Žlabur J, Voća S, Dobričević N. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. [Internet]. Zagreb: Agronomski fakultet; 2016, [cited 2024 October 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646

J. Šic Žlabur, S. Voća and N. Dobričević, Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb, Agronomski fakultet, 2016. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646