master's thesis
Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'

Šimunović, Ante
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Šimunović, A. (2024). Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, A. (2024). 'Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović A. Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 July 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

A. Šimunović, "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632