Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'
Glasnik Zaštite Bilja, 45. (2022), 5.; 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6


Cite this document

Vincek, I., Jeromel, A. & Jagatić Korenika, A. M. (2022). Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'. Glasnik Zaštite Bilja, 45.. (5.), 58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, Ivana, et al. "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., no. 5., 2022, pp. 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, Ivana, Ana Jeromel and Ana Marija Jagatić Korenika. "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Glasnik Zaštite Bilja 45., no. 5. (2022): 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, I., Jeromel, A. and Jagatić Korenika, A. M. (2022) 'Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'', Glasnik Zaštite Bilja, 45.(5.), pp. 58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

Vincek I, Jeromel A, Jagatić Korenika AM. Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2022 [cited 2024 February 26];45.(5.):58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

I. Vincek, A. Jeromel and A. M. Jagatić Korenika, "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., no. 5., pp. 58-64, 2022. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:458177. [Accessed: 26 February 2024]