prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)
Embargo period 2025-08-27
doctoral thesis
Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Rossi, S. (2023). Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.) (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138

Rossi, Sara. "Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138

Rossi, Sara. "Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138

Rossi, S. (2023). 'Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138

Rossi S. Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.) [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138

S. Rossi, "Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:081138