University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Bošnjak, I. (2022). Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855
Bošnjak, Ivana. "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855
Bošnjak, Ivana. "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855
Bošnjak, I. (2022). 'Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 13 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855
Bošnjak I. Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2025 January 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855
I. Bošnjak, "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava zrna kukuruza primjenom sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:679855