University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Dragić, G. (2021). Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499
Dragić, Gabrijela. "Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499
Dragić, Gabrijela. "Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499
Dragić, G. (2021). 'Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 31 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499
Dragić G. Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2025 January 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499
G. Dragić, "Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:353499