Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad
Jajetić, A. (2018). Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934
Jajetić, Andrea. "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934
Jajetić, Andrea. "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934
Jajetić, A. (2018). 'Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934
Jajetić A. Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934
A. Jajetić, "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934