diplomski rad
Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane

Dunja Kunjko (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad

Kunjko, D. (2018). Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, D. (2018). 'Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko D. Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

D. Kunjko, "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469