diplomski rad
Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane

Kunjko, Dunja (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Kunjko, D. (2018). Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko, D. (2018). 'Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

Kunjko D. Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469

D. Kunjko, "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469