diplomski rad
Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa

Martina Dobrinjkić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad...

Dobrinjkić, M. (2016). Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328

Dobrinjkić, Martina. "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328

Dobrinjkić, Martina. "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328

Dobrinjkić, M. (2016). 'Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328

Dobrinjkić M. Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328

M. Dobrinjkić, "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328