diplomski rad
Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'

Fran Zvonimir Petković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Petković, F. Z. (2018). Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli' (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146

Petković, Fran Zvonimir. "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146

Petković, Fran Zvonimir. "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146

Petković, F. Z. (2018). 'Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146

Petković FZ. Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146

F. Z. Petković, "Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte 'Grk bijeli'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:693146