diplomski rad
Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"

Mare Miošić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Miošić, M. (2016). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, M. (2016). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

M. Miošić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940