Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Miošić, M. (2016). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, M. (2016). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
M. Miošić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940