diplomski rad
Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode

Marin Cukrov (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo
Citirajte ovaj rad

Cukrov, M. (2018). Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579

Cukrov, Marin. "Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579

Cukrov, Marin. "Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579

Cukrov, M. (2018). 'Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579

Cukrov M. Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579

M. Cukrov, "Utjecaj cinkovog oksida (ZnO) i cinkovog sulfata (ZnSO4) na razvoj ploda jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:990579