Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Biljna bioraznolikost
Citirajte ovaj rad
Bjekić, V. (2017). Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829
Bjekić, Vedrana. "Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829
Bjekić, Vedrana. "Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829
Bjekić, V. (2017). 'Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829
Bjekić V. Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829
V. Bjekić, "Utjecaj predtretmana vodom na klijavost sjemena bosiljka (Ocimum basilicum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704829