diplomski rad
Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja

Martina Ploh (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad

Ploh, M. (2017). Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, M. (2017). 'Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh M. Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

M. Ploh, "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081