Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Babić Alagić, J. (2017). Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, Jelena. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, Jelena. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić, J. (2017). 'Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
Babić Alagić J. Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811
J. Babić Alagić, "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:578811