disertacija
Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Dugalić, K. (2015). Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428

Dugalić, Krunoslav. "Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428

Dugalić, Krunoslav. "Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428

Dugalić, K. (2015). 'Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428

Dugalić K. Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2015 [pristupljeno 29.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428

K. Dugalić, "Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:035428