disertacija
Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina

Ana Mucalo (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Citirajte ovaj rad

Mucalo, A. (2017). Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, A. (2017). 'Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo A. Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

A. Mucalo, "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701