Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Cimprić, A. (2017). Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879
Cimprić, Andrea. "Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879
Cimprić, Andrea. "Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879
Cimprić, A. (2017). 'Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879
Cimprić A. Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879
A. Cimprić, "Značaj mikoriznih asocijacija u voćarskoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547879