Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad
Barkijević, M. (2017). Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149
Barkijević, Mateja. "Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149
Barkijević, Mateja. "Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149
Barkijević, M. (2017). 'Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149
Barkijević M. Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149
M. Barkijević, "Analiza sastava šećera HPLC metodom u uzorcima meda s područja Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:669149