Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata

Kumarle, Anita
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo

Citirajte ovaj rad

Kumarle, A. (2017). Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, A. (2017). 'Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle A. Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

A. Kumarle, "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636