Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Biljna bioraznolikost
Citirajte ovaj rad
Tutić, N. (2017). Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755
Tutić, Nikolina. "Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755
Tutić, Nikolina. "Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755
Tutić, N. (2017). 'Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755
Tutić N. Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755
N. Tutić, "Ljekovita svojstva i uporaba baznih ulja iz odabranih voćnih vrsta u proizvodnji prirodne kozmetike", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:462755