Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Penić, J. (2016). Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, Josipa. "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, Josipa. "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić, J. (2016). 'Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
Penić J. Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485
J. Penić, "Tradicijska kuhinja kao turistička atrakcija ruralnog područja - stavovi proizvođača i ruralnih turista", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532485