završni specijalistički
Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market

Topličanec, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Topličanec, F. (2023). Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847

Topličanec, Filip. "Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847

Topličanec, Filip. "Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847

Topličanec, F. (2023). 'Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847

Topličanec F. Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847

F. Topličanec, "Possibility of introducing insect-based foods to the Croatian market", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:394847