Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika
Citirajte ovaj rad
Perković, N. (2024). Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862
Perković, Nika. "Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862
Perković, Nika. "Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862
Perković, N. (2024). 'Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862
Perković N. Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862
N. Perković, "Utjecaj zvuka od 1 kHz na rast biljke i aktivnost antioksidacijskih enzima kod bosiljka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:490862