Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad
Miše, M. (2024). Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725
Miše, Marlena. "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725
Miše, Marlena. "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725
Miše, M. (2024). 'Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725
Miše M. Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725
M. Miše, "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725