Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Menadžment i ruralno poduzetništvo
Citirajte ovaj rad
Rožić, A. M. (2024). Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242
Rožić, Ana Marija. "Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242
Rožić, Ana Marija. "Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242
Rožić, A. M. (2024). 'Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242
Rožić AM. Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242
A. M. Rožić, "Upravljanje rizikom konvencionalne i ekološke proizvodnje povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:438242