Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Vidović, A. (2016). Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992
Vidović, Ana. "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992
Vidović, Ana. "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992
Vidović, A. (2016). 'Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992
Vidović A. Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 12.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992
A. Vidović, "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992