Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Ivčević, A. (2024). Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426
Ivčević, Antonio. "Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426
Ivčević, Antonio. "Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426
Ivčević, A. (2024). 'Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426
Ivčević A. Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426
A. Ivčević, "Utjecaj folijarne primjene inaktivnih kvasaca na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131426