Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Barlek, L. (2024). Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529
Barlek, Lovro. "Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529
Barlek, Lovro. "Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529
Barlek, L. (2024). 'Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529
Barlek L. Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529
L. Barlek, "Koncentacija kroma u samoniklim jestivim saprotrofnim gljivama s različitih područja Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:218529