Mohenski, M. (2024). Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804
Mohenski, Martin. "Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804
Mohenski, Martin. "Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804
Mohenski, M. (2024). 'Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804
Mohenski M. Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804
M. Mohenski, "Utjecaj jestivih omotača na bioaktivne komponente u plodu mandarine 'Chahara' (Citrus reticulata) tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:217804