Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Staroveški, M. (2024). Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški, M. (2024). 'Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
Staroveški M. Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299
M. Staroveški, "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299