prikaz prve stranice dokumenta Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka

Perić, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Perić, D. (2016). Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, D. (2016). 'Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić D. Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

D. Perić, "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197