Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod
Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 83 (2021), 1-2; 43-52. https://doi.org/10.33128/ag.83.1-2.3


Citirajte ovaj rad

Andabaka, Ž., Preiner, D., Stupić, D., Marković, Z., Maletić, E., Karoglan Kontić, J. ... Madžar, L. (2021). Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod. Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 83. (1-2), 43-52. doi: 10.33128/ag.83.1-2.3

Andabaka, Željko, et al. "Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 83, br. 1-2, 2021, str. 43-52. https://doi.org/10.33128/ag.83.1-2.3

Andabaka, Željko, Darko Preiner, Domagoj Stupić, Zvjezdana Marković, Edi Maletić, Jasminka Karoglan Kontić, Iva Šikuten, et al. "Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva 83, br. 1-2 (2021): 43-52. https://doi.org/10.33128/ag.83.1-2.3

Andabaka, Ž., et al. (2021) 'Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod', Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 83(1-2), str. 43-52. doi: 10.33128/ag.83.1-2.3

Andabaka Ž, Preiner D, Stupić D, Marković Z, Maletić E, Karoglan Kontić J, i sur.. Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod. Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva [Internet]. 2021. [pristupljeno 07.04.2024.];83(1-2):43-52. doi: 10.33128/ag.83.1-2.3

Ž. Andabaka, et al., "Utjecaj različitih rokova defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte Graševina u uvjetima vinogorja Slavonski Brod", Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 83, br. 1-2, str. 43-52, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288660. [Citirano: 07.04.2024.]