Stručni rad - Stručni rad
Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2021), 4.; 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Kos, Ivica; Krešić, Greta; Kudumija, Nina; Dergestin Bačun, Lidija; Vulić, Ana; Dujić, Tomislav; Vahčić, Nada

Citirajte ovaj rad

Pleadin, J., Lešić, T., Kos, I., Krešić, G., Kudumija, N., Dergestin Bačun, L. ... Vahčić, N. (2021). Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.. (4.), 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

Pleadin, Jelka, et al. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 4., 2021, str. 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Pleadin, Jelka, Tina Lešić, Ivica Kos, Greta Krešić, Nina Kudumija, Lidija Dergestin Bačun, Ana Vulić, Tomislav Dujić i Nada Vahčić. "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 4. (2021): 336-344. https://doi.org/10.31727/m.23.4.1

Pleadin, J., et al. (2021) 'Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(4.), str. 336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

Pleadin J, Lešić T, Kos I, Krešić G, Kudumija N, Dergestin Bačun L, i sur.. Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021. [pristupljeno 28.04.2024.];23.(4.):336-344. doi: 10.31727/m.23.4.1

J. Pleadin, et al., "Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 4., str. 336-344, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:937828. [Citirano: 28.04.2024.]