Znanstveni rad - Rad s konferencije
Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2021), 6.; 497-505. https://doi.org/10.31727/m.23.6.3


Citirajte ovaj rad

Karolyi, D. (2021). Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.. (6.), 497-505. doi: 10.31727/m.23.6.3

Karolyi, Danijel. "Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 6., 2021, str. 497-505. https://doi.org/10.31727/m.23.6.3

Karolyi, Danijel. "Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 6. (2021): 497-505. https://doi.org/10.31727/m.23.6.3

Karolyi, D. (2021) 'Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(6.), str. 497-505. doi: 10.31727/m.23.6.3

Karolyi D. Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021. [pristupljeno 29.04.2024.];23.(6.):497-505. doi: 10.31727/m.23.6.3

D. Karolyi, "Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 6., str. 497-505, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:178280. [Citirano: 29.04.2024.]