Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Rošić, I. (2016). Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465
Rošić, Ivona. "Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465
Rošić, Ivona. "Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465
Rošić, I. (2016). 'Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465
Rošić I. Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465
I. Rošić, "Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:788465